Hirdetés

Olcsóbbak lehetnek a digitális játékok

|

Bár elméletben az lenne a helyes, ha a játékok digitális példányaiért kevesebbet kellene fizetni, a gyakorlatban ez így nem igaz. Lehet, hogy változások jönnek.

Hirdetés

Ha a leárazások időszaka jön, mindenki figyelme a Steam felé fordul, de amikor egy frissen megjelent játékot teljes áron árulnak, érdemes inkább elsétálni a boltba egy dobozos példányért.

Az Xbox Live-on még rosszabb a helyzet. A Call of Duty: Ghosts Xbox 360-as változata például teljes áron 19990 forintba kerül, a héten az Xbox Live Gold előfizetéssel rendelkezők 33%-os kedvezménnyel 13393,30 forintért tölthetik le, ami még mindig elképesztően sok, tekintve hogy a dobozos változat 12999 forintos ajánlott fogyasztói árral van forgalomban. Azért valahol a Microsoft is érzi, hogy ez nem annyira jó, Major Nelson a napokban igyekezett megnyugtatni a Reddit dühös fórumozóit. Elmondta, hogy felismerték a problémát, tudnak a közösség aggodalmairól, és napirenden van ennek felülvizsgálata. Decemberben az Xbox One játékok is drágábbak lettek az Xbox Games Store-ban, aminek szintén negatív visszhangja volt a játékvilágban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)