Hirdetés

Elveszítette egyik idei nagy exkluzívját a Microsoft

|

Kevés saját kiadású játékkal készül az idei évre a cég, viszont ezek száma még eggyel csökkent. Bajba került a Scalebound.

Hirdetés

2014-ben leplezte le a Microsoft a Scaleboundot, amiben egy fejhallgatós sráccal és hatalmas sárkányával harcolhatunk. A PlatinumGames alkotásáról jó ideje nem hallottunk semmit, és korábban is alig árultak el bármit vele kapcsolatban.

A törlés híre nem ért minket meglepetésként. Először a Kotaku írt arról, hogy több forrásból  úgy értesült, a játék fejlesztése jó ideje nem halad. A Microsoft az oldal kérdésére eredetileg csak annyit mondott, hamarosan több információval szolgálnak a játék kapcsán, később viszont megerősítette, hogy hosszas és átgondolt folyamat után úgy döntöttek, a Scalebound fejlesztése nem folytatódik. Erre a napokban több jel is utalt: a hivatalos oldalról eltűnt az aloldala, a kezdőlap tölt be helyette. A hivatalos honlap még él, de a legfrissebb poszt tavaly júniusi. A facebook csatorna törölve lett, twitteren pedig szeptember óta semmi mozgolódás.

Az már csak apróság volt, hogy az Xbox Wire-ön megjelent, a múltévet összegző és az ideit előrejelző posztban sincs említés a Scaleboundról. Kár érte, érdekesnek tűnt.

Megjegyzés: Korábban csak pletykák voltak, de miután megtörtént a megerősítés, átfogalmaztuk a hírt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)