Hirdetés

A Microsoft nem csak kigyúrt, páncélos hősöket szeretne az Xboxon látni

|

Az Xbox marketingfőnöke szerint jelenleg nem az a cél, hogy egy újabb Halo vagy a Gears of War rész készítését siettessék, hanem hogy minél többféle játék legyen a platformon.

Hirdetés

Ugyan látszólag az utóbbi hetekben felélénkült az Xbox One X iránt érdeklődés, sokan még mindig aggódnak a Microsoft konzoljának jövője miatt, elsősorban az exkluzív játékokat hiányolja sok rajongó. Az Xbox marketingigazgatója, Aaron Greenberg szerint viszont nincs különösebb gond a Microsoft Studios felhozatalával.

Hirdetés

DualShockersnek a gamescom alatt adott interjújában elárulta, hogy az ő értelmezésük szerint egyáltalán nem baj, hogy a Gears of War szériáért felelős The Coalition és a Halo játékokon dolgozó 343 Industries egy ideje mélyen hallgat. Greenberg persze tudja, min dolgoznak épp, sőt, a Coalitiont nemrég személyesen meg is látogatta és az Xbox mindkét blockbuster szériájának jövője kapcsán kifejezetten optimista. Arra is nyíltan utalt, hogy a stúdióik dolgoznak különböző játékokon a háttérben, de korábbi projektekkel ellentétben egyelőre nem szeretnék őket bejelenteni.

A megszokott szériák helyett így az E3-on és a gamescomon is a világ minden táján dolgozó, velük együttműködő stúdiók munkáira összpontosítottak és azt próbálták bemutatni, milyen sok különböző típusú játék érkezik Xbox One-ra az elkövetkezendő évben. Greenberg kiemelte például a Black Desert Online-t, ami nyugaton még közel sem olyan népszerű, mint Ázsiában, PC után pedig a konzolok közül először a Microsoft platformján debütál.

Mit gondoltok, kihúzhatja a Microsoft ezzel a hozzáállással, míg beérnek a színfalak mögött készülő játékaik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)