Hirdetés

Teljeskörű mod támogatást akar a Microsoft Xbox One-on?

|

Ha hihetünk a pletykáknak, hamarosan még több, a rajongók által gyártott tartalommal találkozhatunk majd a platformon.

Hirdetés

Modok tekintetében mindenképp a PC-s közösség az élenjáró, hiszen a lelkes rajongók rengeteg különféle alkotáshoz tették már hozzá saját ötleteiket, de azért konzolokon sem ismeretlen ez a jelenség. Most pedig úgy tűnik, érdekes lépésre készül a Microsoft a téma kapcsán.

Hirdetés

A Windows Central hozzájutott néhány kiszivárgott dokumentumhoz, amelyekben szó van egy vadonatúj platformról, ami engedélyezi a fejlesztőknek, hogy támogassák a felhasználók által kreált tartalmakat saját alkotásaikban. Az is meg van szabva, hogy mit lehet átalakítani, hogyan lehet használni az új tartalmakat a játékban, illetve még arról is szó esik, hogy kell-e fizetni érte vagy sem.

Ha valódinak bizonyul a kiszivárgott információ, akkor már nyáron élesedhet ez az új platform, ami elég nagy előrelépés lenne. A modderek mellett bizonyára a konzolos játékosok is örülnének a dolognak, úgyhogy kíváncsian várjuk a további fejleményeket.

Ti használnátok modokat konzolon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)