Hirdetés

Xbox One - csak öt percet rögzít a játékból

|

A Microsoft alelnöke, Phil Harrison ismét nyilatkozott az Xbox One gameplay rögzítési funkciójáról. Kicsit kevésbé bátran.

Hirdetés

Mint azt már régóta tudni lehetett, az Xbox One rendelkezik majd beépített felvételkészítő funkcióval, megkönnyítve ezzel rengeteg videó blogger életét. Egy gombnyomás és akár kommentált felvételt is készíthetünk, a kérdés már csak az, hogy milyen hosszan.

Phil "5 Minutes" Harrison előzőleg azt nyilatkozta, hogy felvehetünk „olyan sokat vagy keveset, amennyit csak akarunk”, most viszont megerősítette, amit már sokan tényként kezeltek: csak 5 perces jeleneteket készíthetünk egyszerre. „Megerősíthetjük, hogy a játékfelvevő lehetőséggel 5 percnyi anyag rögzíthető, amit mi tökéletesnek érzünk az Xbox One közösségi szolgáltatásainak kihasználásához.” Elmondása szerint első nyilatkozatát „kiragadták a kontextusból”és valójában nem is úgy volt az, ahogy mi azt gondoljuk, hogy.

Elég nehéz félreérteni az „amennyit csak akarunk” részt, mindenesetre a tény az, hogy ez megint a PlayStation 4-nek pluszpont. Ott az időhatár 15 perc.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)