Hirdetés

Gears of War Ultimate Edition - aki megvette, megkapja az előző részeket is

|

Akik megvették a Gears of War felújított változatát, azok hamarosan az eredeti játékokat is pörgethetik Xbox One-on, mi pedig jól megmondjuk, hogy mikortól.

Hirdetés

Sokat ugyan nem változtattak az eredeti formulán az alapos ráncfelvarrást leszámítva, de ettől függetlenül meglehetősen gengszter lett a Gears of War Ultimate Edition névre keresztelt remaster. Viszont az igazi meglepetés az, hogy mindenki aki megvette a játékot, hamarosan kódokat kap az Xbox One-kompatibilissé tett folytatásokhoz is.

A Microsoft eddig titokban tartotta, hogy ez pontosan mikor is fog megtörténni, viszont most már ismeretes, hogy december elseje az a nap, amit be kell karikáznotok a naptárban. A játék Twitter-oldalán megjelent tweet szerint az első rész eredeti változata melett a Gears of War 2, Gears of War 3 és a Gears of War Judgement is ajándékba jár a játék tulajdonosainak.

Akinek esetleg még nincs meg az Ultimate Edition, annak sem késő egyébként, mert aki december 31-ig beszerzi, az is jogosult erre az akcióra, szóval irány a bolt. Azt is érdemes megjegyezni, hogy maga a visszafelé kompatibilis mód november 12-én érkezik, a kódokat pedig hullámokban fogják kiküldeni, tehát senki ne parázzon rá, ha nem kapja meg éjfél után egy perccel az e-mailt.

Ha pedig már digitálisan megvan a játék, akkor automatikusan hozzáadódik a játék az Xbox One-os könyvtáratokhoz. A fizikai példányok tulajdonosai sem járnak sokkal rosszabbul, mert az Xbox One-ra ugyanúgy felinstallálhatják a régi lemezek segítségével, persze a játékhoz mindig szükség lesz a lemezre.

Ha szeretnétek többet megtudni, akkor olvassátok el a Microsoft tájékoztatóját. Nektek hogy tetszik az üzlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)