Hirdetés

Újabb öt Xbox 360-as játékot tolhatunk Xbox One-on

|

Ismételten bővült azoknak az Xbox 360-as játékoknak a listája, amelyeket az Xbox One-on is játszhatunk.

Hirdetés

Amióta csak elindult a Backwards Compatibility program, a Microsoft szorgosan pumpálja kifelé az újabb és újabb címeket, amelyek elérhetővé válnak az újabb platformon. Elég sok klasszikust sikerült már ily módon átrángatni a következő generációba, de természetesen nem csak a legendákkal törődik a cég, hiszen a kisebb közönséggel rendelkező játékok rajongói is egyre inkább örülhetnek.

Ezúttal öt játékkal bővült a lista, melyek közül a legismertebb minden bizonnyal a kissé megosztónak mondható Assassin's Creed III, ami eredetileg ugye 2012-ben jelent meg. Emellett a Shinobi, a Shadow Assault: Tenchu, az Ilomilo, valamint a Matt Hazard: Blood, Bath and Beyond is elérhetőek lettek a platformon.

Ha nem vagytok biztosak benne, hogy a kedvencetek a támogatott játékok között van, akkor nézzétek meg a teljes listát tartalmazó cikkünket, amelyet folyamatosan bővítünk.

Nektek hogy tetszik a felhozatal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)