Hirdetés

Bármelyik pillanatban bemutathatják az idei év egyik legjobban várt játékát

|

Külön rendezvényen rántják le a leplet a Microsoft és a Bethesda újdonságáról.

Hirdetés

A Bethesda Game Studios, illetve a sci-fi szerepjátékok rajongói már évek óta várják, hogy végre elkészüljön a Fallout-szériát is jegyző stúdió legújabb nagy dobása, a Starfield. Tegnap pedig váratlanul kiderült, hogy a Microsoft most már bármelyik napon bejelentheti, na nem a játék megjelenésének időpontját, hanem annak az eseménynek a dátumát, amelyen töviről hegyire bemutatják a Starfieldet a közönségnek - írja a GameSpot.

A lap a videojátékokkal foglalkozó riporter, Andy Robinson értesüléseire hivatkozik, aki még február 24-én posztolta a Twitteren, hogy az úgynevezett showcase eseményre most már bármelyik pillanatban sor kerülhet.

Hirdetés

A Microsoft még januárban jelentette be, hogy a Starfield saját exkluzív rendezvényt kap, így a játék nem is került be a január 25-i Developer Direct rendezvény programjába. Ez érthető, hiszen a redmondiaknak is ez az egyik legfontosabb címe mostanság, így nem meglepő, ha nem egy széljegyzetként szeretnének beszélni róla egy sor más bejelentés között.

Ennél pontosabb dátumot még nem közöltek, azonban a feltételezések szerint a Starfield 2023. első felében érkezhet Xboxra és PC-re, miután el kellett halasztani a 2022-re tervezett megjelenést. A játék már csak a legújabb szériás Xboxon jelenik meg natív módon, az Xbox One tulajdonosok a cloud gaming segítségével élhetik majd át az űrbéli kalandokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Bethesda Game Studios utoljára 2018-ban jelentkezett a Fallout 76 című játékkal, a Starfield után pedig a The Elder Scrolls 6 és a Fallout 5 érkezik majd tőlük. Utóbbi két címet talán a Starfieldnél is jobban várják a rajongók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)