Hirdetés

Nagyot lépett előre a Microsoft streaming szolgáltatása, a Project xCloud

|

Úgy néz ki, hogy a csapat tartani tudja a tervet, és még idén elkezdhetik a nyilvános tesztelést.

Hirdetés

A Sony és a Google mellett a Microsoft is keményen dolgozik a saját játék streaming megoldásán, ami egyelőre xCloud néven fut. Tegnap Phil Spencer bejelentette, a projekt olyan szépen halad, hogy kész a fejlesztők által hazavihető tesztverzió.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy a fejlesztők végre otthon, "valódi" környezetben kezdhetik vizsgálni a szolgáltatást, ami jóval hasznosabb adatokat fog nyújtani, mint a tesztlaboros bohóckodás. Spencer hozzátette, hogy ha a továbbiakban is így tudnak haladni, akkor idén már tényleg nyilvános tesztelésre endgedhetik az xCloudot.

A Microsoft érthetően szeretné mihamarabb bevetni a szolgáltatást. A Google Stadia itt van a kanyarban, közben a Sony pedig terjeszkedni akar a PS Now-val. Meglátjuk, hogy ki jön ki a legjobban a streaming versenyből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)