Hirdetés

Microsoft Zune újratöltve

|

Úgy tűnik a hordozható zenelejátszók hete van: Redmondban már a második Zune támadását készítik elő.

Hirdetés

Az egyik újdonság a nagyobb merevlemezzel szerelt, de az elődnél is vékonyabb Zune 2. A másik: készül flash-alapú változat is, ami vélhetően a - roppant meglepő - Flash Zune névvel kerül majd forgalomba: 7,6 x 3,2 x 0,6 cm-es méreteivel, az előlap 75%-át elfoglaló és videolejátszásra is alkalmas kijelzővel, továbá Wi-Fi képességekkel igyekszik lenyűgözni minket. Ez a termékvonal hivatott versenyre kelni az iPod Nano és Shuffle lejátszókkal, így igen fontos szerepet tölthet be. Bővítik emellett az elérhető színskálát is: "Baby Pink" illetve "Watermelon Red" - előbbit már egyes kereskedelmi oldalakon rendelni is lehet.
A Microsoft júniusra már egymillió darabot szeretne eladni a második termékvonalból. Meglátjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)