Hirdetés

Micsoda buli

|

Aki szombat délután a MOM Park Palace mozi előcsarnokában volt, az igazi „gaming paradise”-ban vehetett részt – legalábbis a magyar viszonyokhoz képest. Jó pár újabb és nemrég megjelent játékot tolhattak az érdeklődők single-ben és multiban egyaránt.

Hirdetés

A rendezvény célja leginkább az volt, hogy a kedves érdeklődők részleteket láthassanak a legújabb játékokból, illetve ki próbálhassák azokat. Olyan nagyon várt klasszikusok kerültek terítékre, mint a Call of Duty 4, vagy a Kane and Lynch. Emellett, aki igazán profinak érezte magá, az multiplayer bajnokságokon is részt vehetett.

 

 

Háború a filmvásznon

Azt ugyebár megszokhattuk, hogy Ryan közlegényt megmentik, vagy lezuhan a Black Hawk a moziban, de az játékos szemmel igazi élményszámba megy, amikor a hatalmas filmvásznon a Call of Duty 4-et futtatják élőben. Számomra ez volt a rendezvény egyik legélvezetesebb része: szinte szédítő volt (egy kicsit egyébként szó szerint az volt...), ahogy a moziban a Call of Duty 4 multiját néztem. Képzeljétek el, milyen lenne, ha ti magatok is mozivásznon gémelnétek. A COD 4 mellett persze sok egyéb játékot is bemutattak - többek között a Halo 3-at is, hiszen a rendezvényt a Microsoft támogatta, illetve a Witcher magyar verziójából is láthattunk részleteket.

 

 

„Katyúsák" és „Lynch"-hangulat minden mennyiségben

A másik hangsúlyosabban kiállított játék a World in Conflict volt: a terem közepén egy gépen láthattuk, ahogy fut a játék, és kucsmába bújt csinos lányok grasszáltak fel alá a játék körül. Kicsit arrébb a Kane and Lynch futtatható verzióját próbálhatták ki az érdeklődők, illetve ott figyelt persze a Halo 3 kiállított verziója is. Hátul fifázni lehetett a legújabb FIFA 2008-al, oldalt pedig egy hatalmas kivetítőn Guitar Hero 2-őzni. A különböző játékok döntői pedig a moziteremben zajlottak. Többek között a Colin McRae Rally Dirt, és a Guitar Hero 2 döntőjét is itt láthattuk: utóbbi rendkívül mókás volt a hatalmas vásznat nézve. Összességében jó kis buli volt, reméljük, még sok ilyet láthatunk.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)