Hirdetés

Middle-earth: Shadow of Mordor 2 - megszólalt az, aki elindította a pletykát

|

Tegnap felmerült, hogy már készül a Middle-earth: Shadow of Mordor folytatása, és egy, több videojátéknál is közreműködő színésznő dolgozik rajta. Most elmondta, mi a helyzet ezzel az egésszel.

Hirdetés

Ahogy arról tegnap olvashattatok, egy kaszkadőrnő, Lauren May Kim önéletrajzában valaki rátalált a Middle-Earth: Shadow of Mordor 2-re. Nem egy játék szivárgott már ki így bejelentése előtt, de az is előfordult, hogy csak egyszerű hiba történt.

Látva, mennyire sikeres lett a Monolith Gyűrűk urás játéka, valószínűnek tartjuk, hogy a csapat tényleg készíti a második részt. Ezt nem zárja ki Kim nyilatkozata sem, a hölgy ugyanis ma elmondta, hogy az iStunt nevű weboldal adatbázisa okozta a problémát. Kijelentette, hogy ő nem dolgozik és nem is dolgozott soha semmi hasonló projekten, ami nem jelenti, hogy nem készül a játék, csak azt, hogy nincs köze hozzá. Korábban egyébként a Batman: Arkham Knight, a Dark Souls 2, az Assassin's Creed: Unity, a BioShock Infinite és a Mafia 3 játékok előzeteseinél közreműködött, keresett név a szakmában.

Várjuk továbbra is az E3-at, hátha ott majd bejelentik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)