Hirdetés

Middle-earth: Shadow of Mordor - készül a folytatás?

|

Újabb pletyka röppent fel azzal kapcsolatban, hogy a Monolith a Middle-earth: Shadow of Mordor folytatásán dolgozik a háttérben.

Hirdetés

Tekintve, hogy a Warner Bros. kiadásában és a Monolith Productions fejlesztésében 2014-ben megjelent Middle-earth: Shadow of Mordor nem csak a pénztáraknál teljesített jól, hanem kedvező kritikákat is kapott. Így egyáltalán nem lenne ördögtől való, hogy a fejlesztők már a folytatáson dolgoznak - ezt támasztja alá egy önéletrajz is. 

Lauren Mary Kim kaszkadőrként és színésznőként dolgozik, többek között láthattátok a Mafia 3 és a Recore E3-as trailerében is, valamint a Suicide Squad stábját is erősítette, amik referenciaként számos más munkájával együtt szerepelnek a rezüméjében. Csakhogy Kim olyat is felvett idő előtt a listájára, amit talán nem kellett volna, ugyanis az adatlapja szerint legutóbb a Shadow of Mordor 2-n dolgozott. Az önéletrajzából azóta gyorsan eltávolításra került a Shadow of Mordor 2-es és a Mafia 3-as utalás is, azonban a felhasználók gyorsabbak voltak, így megőrizték a bizonyítékot: 

További érdekesség, hogy Kim a Blur nevű céget jelölte meg a mo-cap munka megrendelőjeként, amelynek kicsit utánanézve kiderül, hogy egy CGI-trailerek készítésével foglalkozó stúdióra utal. A spekulációk szerint a Middle-earth: Shadow of Mordor 2 szóban forgó videója az E3 2016-on mutatkozhat be, a Warner Bros. egyelőre nem kommentálta a dolgot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)