Hirdetés

Middle-earth: Shadow of Mordor - az örökké tartó kombó

|

A Monolith Gyűrűk Ura akciójátékában lehet stílusosan is szabdalni az orkokat. Mondjuk egy teljes térképen keresztül tartó sorozattal.

Hirdetés

A Middle-earth: Shadow of Mordor lehet a kombó alapú akciójátékok rajongóinak új kedvence. A Rocksteady által sikerre vitt Batman játékokhoz hasonló harcrendszer itt is tökéletesen működik, sőt, talán túl tökéletesen is. Rabbit's Respawn megmutatta, hogy lehet a végtelen sorozatot fenntartani, és akár Mordor teljes ork lakosságát lemészárolni egy szuszra.

Persze ahhoz, hogy eredményesen takarítsuk el Középfölde söpredékét szükségünk lesz spéci rúnákra, de szerencsére a lenti videóban mindent megtudhattok a metódusról, ha komolyan ki akarjátok próbálni a soha véget nem érő kaszabolási sorozatot. Mi csak őszinte csodálattal nézünk a harcosra, aki dicsőn vadászik, miközben mi örülünk, ha túlélünk a gonosz sztyeppéin.

Ti hol tartotok Middle-earth: Shadow of Mordorban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)