Hirdetés

Middle-earth: Shadow of Mordor - új szörnyek az első DLC-ben

|

A Lord of The Hunt nevű csomag állati lesz. Szó szerint.

Hirdetés

A Middle-earth: Shadow of Mordor amellett, hogy egy vitathatatlanul kiváló Gyűrűk Ura-témájú játékot hozott, elég jól bemutatta az orkok belviszályait, és még a lopakodni vágyóknak is adott egy jó lehetőséget a sunnyogásra. Aki már végigrágta volna magát a játékon, most kaphat belőle még egy adagot, köszönhetően a Lord of the Hunt DLC-nek.

A történet szempontjából annyit tudtunk meg, hogy Torvin, a törpe vadász és Talion közös kalandjait viszi tovább, akik újfent Szauron haduraival kell, hogy megküzdjenek. Csakhogy a rosszarcúak ezúttal a helyi állatokat és szörnyeket is javukra tudják majd fordítani, eddig még nem látott módokon.

 

Az dizájncsapat feje, Michael de Plater azt nyilatkozta, mindegyik hadúr kifejezetten eltérő kihívás elé állít majd minket. Lesz majd, amelyik caragorháton harcol, ahogy olyan is, aki ghulok seregét vezeti. Emellett találkozhatunk olyan hadúrral is, aki az egyik újfajta szörnyet, a Wretched Graugot használja hátsasként a csatában.

Ez utóbbi mérget hány ellenségeire, de nem ez lesz az egyetlen újfajta lény a játékban. A Caragath a Caragor lopakodásra specializálódott vállfaja, amit megülve a Taliontól megszokott lesből elkövetett támadásfajtákat használhatjuk majd a vadállat hátán ülve. De fegyvereinket is tovább fejleszthetjük majd, az öt új fajta epic rúnának köszönhetően.

A haddelhadd főleg a Sea of Nurn nevű területen fog zajlani, ahol Talion  a korábbinál több, különféle bestiákra vonatkozó küldetést hajthat végre, és még néhány összegyűjtésre váró tárgy is elhelyezésre kerül itt, ezzel még néhány órát hozzátéve a Shadow of Mordor játékidejéhez.

Ti visszatértek majd Talion kalandjaihoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)