Hirdetés

Middle-Earth: Shadow of Mordor - ebben sem lesz co-op

|

Nem mintha bármilyen jel utalt volna az ellenkezőjére, de a Monolith most megerősítette, hogy a Shadow of Mordorban nem lesz többjátékos mód. Elmondták ennek okát is.

Hirdetés

Még nem tudjuk mivel fogunk játszani az év második felében, de az új Gyűrűk Ura játék valamikor akkortájt jelenik majd meg, úgyhogy ha más nem is, ez felkerülhet a listára.

A Middle-earth: Shadow of Mordor, melyet sokan már elkönyveltek a „Gyűrűk Urás Assassin's Creednek”, egy teljes mértékben egyjátékos élmény lesz. A Monolith twitteren erősítette meg, hogy senki nem állhat majd mellénk, senki nem harcolhat az orkok oldalán, csak mi vagyunk a világ ellen.

Nem lepődtünk meg, de legalább mostmár egy újabb funkcióval, illetve annak hiányával kapcsolatban is tudunk pontosat mondani.

Mi nem érezzük még a co-op hiányát, ti hogy vagytok ezzel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)