Hirdetés

Middle-earth: Shadow of Mordor - így neveld a fegyveredet

|

Egy több trailerből álló sorozat első részében a fegyvereket és azok fejlesztéseit nézhetjük meg.

Hirdetés

Habár nem biztos, hogy mindannyiunk gépén ugyanolyan szépen fognak csillogni a Middle-Earth: Shadow of Mordor fegyverei, az biztos, hogy ugyanúgy tudjuk majd tápolni őket. Az alábbi trailerben azt vehetjük szemügyre, mivel fogjuk aprítani az orkokat, ha eljön végre október 7-e.

A főszereplő Talion három fegyverrel fog nyomulni az egész játék során. Ezek az Urfael névre hallgató kard, az Azkarnak nevezett íj, és az Acharn-nak keresztelt tőr lesznek. Ezeket tudjuk majd fejleszteni különböző rúnák segítségével. Alapvetően akkor kaphatunk majd rúnákat, ha sikeresen legyőzzük és megöljük az ellenség egy kapitányát.

Amennyiben sikeresen kihasználjuk a levágott ellen gyengeségeit (mert hogy ilyenek is lesznek), akkor jobb esélyünk van erősebb rúnák megszerzésére is, amiket azután különböző hatások érdekében tetszés szerint kombinálhatunk is. Ha viszont a legerősebb, epic rúnák közül szeretnénk egyet megszerezni, egy fokkal komplikáltabb lesz a feladatunk.

Ugyanis mikor legyőzünk egy kapitányt, dönthetünk úgy is, hogy életben hagyjuk, és egy fenyegetést küldünk vele a felette álló hadúrnak. Ezek a hadurak adják felszeletelésük után az epic rúnákat, ám mivel tudják, hogy Talion vadászik rájuk, testőrséggel veszik magukat körbe.

Akik szeretnének egy kis kezdeti könnyítést a Middle-earth: Shadow of Mordor-hoz, azok az előrendeléseik mellé kapnak egy-egy rúnát. Mindenki megkapja a fejlövések sebzését növelő Deadly Archer rúnát, illetve bizonyos terjesztők külön-külön exkluzív rúnákat adnak a játék mellé. A Steames előrendelők így a Talion speciális képességeinek sebzését növelő Orc Slayer rúnát kapják, a Flame Armor és a Hidden Blade a Magyarországra nem szállító Best Buy és GameStop vásárlóinak privilégiuma.

Nektek hogy tetszik a rendszer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)