Hirdetés

Middle-earth: Shadow of Mordor - fél óra PC-s játékmenet

|

Az Nvidia Game24 adásának részeként leleplezték a Middle-earth: Shadow of Mordor PC-s változatának játékmenetét. Nem lesz ez rossz.

Hirdetés

A szeptember végén/október elején megjelenő Middle-earth: Shadow of Mordor sok okból izgalmas, egyelőre nem is látjuk pontosan, hogy mi sül ki belőle, de a most érkezett 41 perces videó nagyjából fél óra nettó játékmenetet tartalmaz, ez így egy kicsit segít.

Tulajdonképpen mellékes, hogy ez most a PC-s változat, mivel egy stream felvételét láthatjátok alább, a játék - remélhetőleg - szebb lesz ennél. Ugyanakkor az alapok átjönnek, láthatunk sok-sok orkokkal való harcot, különböző lényeken lovaglást, illetve azt, hogy Talion és Celebrimbor (akinek a nevét nem tudom nem kelbimbónak hallani) hogyan dolgozik együtt. Kései reggelé mellé pont megfelel, de a grafika alapján tényleg csak óvatosan ítéljetek.

A Middle-earth: Shadow of Mordor szeptember 30-án jelenik meg PC-re, október 2-án PlayStation 4-re és Xbox One-ra, november 21-én pedig Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)