Hirdetés

Middle-earth: Shadow of Mordor - mégsem csak egy AC klón lesz (videó)

|

Befutott a játék legújabb trailere, amelyben Talion különleges képességeivel ismerkedhetünk meg. Ezio bizony nem tudott ilyesmit.

Hirdetés

Még alig jelentek meg az első képkockák a Middle-earth: Shadow of Mordorból, néhányan máris lopással vádolták a stúdiót, mert állítólag az Assassin's Creedből vettek át animációkat. A későbbiekben egyre több ponton hozták összefüggésbe a két játékot, sokan attól tartottak, hogy a játékmenet is teljesen azonos lesz. A Monolith megpróbál tiszta vizet önteni a pohárba.

A korábban bemutatott Nemesis-rendszer csak egy a Shadow of Mordor játékmenetbeli újításai közül, amelyeket most részletesen is megismerhetünk a trailerből. Persze megpróbálhatjuk tüzifa módjára felaprítani az orkokat de sokkal effektívebb (és valószínűleg szórakoztatóbb is), ha a bennünk lakozó Wraith képességeit is felhasználjuk a harcban.

A Domination képességnek köszönhetően az ellenség legféltettebb titkaira is fényt deríthetünk, így felkészülhetünk a későbbi ütközetre, kiaknázva az orkok gyenge pontjait. Az ellenséges egységek fölött akár az irányítást is átvehetjük, így nem kell egyedül bandukolnunk a Végzet-hegyének lábáig, nyálcsorgató segítőink saját bajtársaik lekaszabolásával támogatnak majd minket.

Ti várjátok már a Shadow of Mordor megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)