Hirdetés

Middle-earth: Shadow of Mordor - minden amit tudni akartál (videó)

|

Már csak egy hétre vagyunk a Middle-earth: Shadow of Mordor megjelenésétől, de még mindig rengeteg kérdésünk van a játékkal kapcsolatban. A Warner most igyekszik megválaszolni őket.

Hirdetés

A WB Games keményen tolja a Middle-earth: Shadow or Mordor hype-szekerét, folyamatosan kapjuk az infókat, hogy könnyebb legyen a várakozás. Kaptunk élőszereplős kisfilmet, megjelent fél órányi játékmenet, majd a Twitteren kaptunk néhány furcsa üzenetet, most pedig egy újabb videó érkezett a legfontosabb infókkal.

A videóból megismerhetünk számos fontosabb karaktert és helyszínt, de a történetből is megtudhatunk néhány érdekességet. Hatalmas spoilerektől természetesen nem kell tartanunk, a kiadó sem akarja tönkretenni a játékélményt, de arra tökéletes, hogy még jobban felkeltsék az érdeklődésünket.

A fegyverekről és rúnákról is kapunk néhány percnyi anyagot, amit izgalmas harcok formájában követhetünk figyelemmel, valamint a Nemesis rendszernek is szenteltek néhány képkockát, a videó végére pedig besűrítették még az előrendelői extrákat is, hátha még az utolsó pillanatban meggondoljuk magunkat, és nem várunk a megjelenésig a vásárlással. 

Nálatok első napos vétel lesz, vagy megvárjátok az értékeléseket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)