Hirdetés

Middle-earth: Shadow of Mordor - PC vagy új konzol kell ehhez a melóhoz

|

A Middle-earth: Shadow of Mordor Xbox 360-as és PlayStation 3-as változata nem csak grafikájában lesz más a next-gen verzióktól.

Hirdetés

Nem szívesen lennénk a Middle-earth: Shadow of Mordor marketingeseinek a helyében. Először lopással vádolták a fejlesztőket, majd kiderült, hogy a kooperatív módnak is búcsút mondhatunk. A Wii U tulajok ennél is rosszabbul jártak, ők a komplett játékot bukták. Sajnos a megpróbáltatásoknak még nincs vége.

Michael de Plater elmondta, hogy - ahogy ezt egyébként magunktól is kitaláltuk - elsősorban a PlayStation 4-es és Xbox One-os kiadásokra fókuszálnak, de megpróbálnak mindent kihozni az előző generációs konzolokból is. Bármennyire is próbálkozzanak, az már biztosra vehető Plater nyilatkozatából, hogy aki PlayStation 3-ra vagy Xbox 360-ra vásárolja meg a Shadow of Mordort, az egy alaposan lebutított Nemesis rendszert próbálhat ki.
 

Az okok abban keresendőek, hogy a több száz gonoszt kezelő Nemesis funkció esetében olyan hatalmas tartalomról van szó és olyan komplex számításokat kell végeznie a hardvernek, amelyek meghaladják az előző generációs konzolok képességeit. De Plater azért megígérte, hogy megpróbálják a Nemesis rendszert lehetőségeikhez mérten az Xbox 360-as és PlayStation 3-as kiadásba is beépíteni. Ez a legkevesebb, ha már egyszer ezzel harangozták be a projektet.

A Middle-earth: Shadow of Mordor még idén várható PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 és Xbox One platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)