Hirdetés

Middle-earth: Shadow of Mordor - Nathan Drake a főellenség

|

Igen illusztris társaságot szedett össze az új Gyűrűk Ura játék, a Middle-earth: Shadow of Mordor fejlesztőcsapata. A The Last of Us és az Uncharted játékok főszereplői is helyet kaptak a műsorban.

Hirdetés

A Middle-earth: Shadow of Mordor egy meglehetősen sötét kaland lesz a Gyűrűk Ura világában, ahol a fekete földet láthatjuk úgy, ahogy még soha. Komoly történetet élhetünk át Tolkien világában, melynek szereplői ismert színészek hangján szólalnak majd meg.

A csapatban van Troy Baker, aki korábban a The Last of Usban játszotta Joelt, most pedig ő lesz Talion, a játék főszereplője. Nolan North, akit többek között az Uncharted szériából ismerünk, Black Hand hangjaként hallható, Alastair Duncan (Mass Effect sorozat, Uncharted 3) Wraith-t, Laura Bailey (Halo 4, Batman: Arkham Origins, Last of Us) Iorethet játssza majd, Liam O’Brien (Infamous: Second Son, Grand Theft Auto V, The Last of Us) hangján pedig Gollum szólal meg. Ez azért elég erős garancia.

A Middle-earth: Shadow of Mordor PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, és Xbox One-ra október 7-én jelenik meg világszerte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)