Hirdetés

Middle-earth: Shadow of Mordor - Ratbag, a barátságos ork (videó)

|

Taliont, a Middle-earth: Shadow of Mordor főszereplőjét egy ork segíti az orkok elleni harcban. Hogy miért lett belőle áruló, azt megtudhatjátok az új trailerből.

Hirdetés

Ratbag. Ilyen névvel azért nehéz lenne trónra kerülni, és hősünk is inkább a célpont, nem a vadász.

Mondjuk ki: Ratbag egy lúzer, aki szeretne vezérré válni, és mivel társai ebben annyira nem támogatják, Talion segítségét kéri. Mivel tud néhány belsős infót (valószínűleg a „Patkányzsák” nevet is emiatt érdemelte ki), ő is szívesen segít. Az új videóból megismerhetitek a terv bizonyos részleteit, illetve láthatjátok, hogyan használják a kollégát „boxzsáknak” a nagyok.

A Middle-earth: Shadow of Mordor október másodikán jelenik meg jelenlegi és előző generációs platformokra. Wii U-ra sajnos nem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)