Hirdetés

Middle-earth: Shadow of Mordor - megjöttek az első képek

|

A Monolith új játékára még várnunk kell egy picit, de hogy addig se búsuljunk, a készítők megosztottak velünk pár menő screenshotot.

Hirdetés

A F.E.A.R. készítőinek legfrissebb projektjéről novemberben hallottunk először, és azóta alig várjuk a megjelenést. Most a Eurogamer jóvoltából hozzájutottunk néhány fantasztikus screenshothoz és koncepciós rajzhoz, amelyek igencsak megdobogtatták a pici szívünket.

A történetben Taliont, a halálból visszahozott ranger-t irányítjuk majd, aki bosszút esküdött családja lemészárlásáért. Feltámasztásakor az őt visszahozó lélek extra képességekkel ruházta fel, melyeknek köszönhetően egymaga hatalmas pusztítást tud okozni. Hogy pontosan ki és miért támasztotta fel hősünket, az a cselekedeteink által nagyban befolyásolt történeti szálból fog majd kiderülni.

A játék PC, Xbox 360, Xbox One, PS3 és PS4 platformokra jelenik meg.
További Middle-earth:Shadow of Mordor képeket a galériában találhattok.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)