Hirdetés

Middle-earth: Shadow of Mordor - hány orkot öltünk meg eddig?

|

A Monolith egy érdekes infografikában mutatja meg, hogy mennyi orkot sikerült eddig kicsontoznunk. Még Gimli sem volt ennyire alapos.

Hirdetés

Míg a következő DLC-re várunk, van egy kis időnk elmerengeni azon, hogy milyen jól is sikerült a Middle-earth: Shadow of Mordor, és hogy így utólag nézve mekkora butaság volt a megjelenés előtti promóciós botrány. Semmi sem mutatja jobban, mennyire magába tud szippantani a játék, mint a most kiadott statisztikák.

A Monolith által összeállított infografikából kiderül, hogy a játékosok összesen 74 millió óránál is többet töltöttek a játékkal, ezalatt pedig 5,65 milliárd urukot öltek meg, ami azt jelenti, hogy minden órában 76 ork karrierje ért korai véget. Ezzel szemben a játékosok maguk "csupán" 72 millió alkalommal haltak meg, de ebből több mint tízmillió alkalommal meg is bosszulták önmagukat. Sok egyéb adat mellett az is kiderül, hogy a Shadow of Mordor legnépszerűbb fegyvere a kard volt, Urfael felelt ugyanis az elhullott orkok 62%-ának likvidálásáért, és hogy 2,8 millió zabálást zavartunk meg. Íme a teljes infografika (katt a nagyításhoz):

Az adatokat egyébként még lenyűgözőbbé teszi, hogy az Xbox 360-as és a PlayStation 3-as játékosok teljesítményét nem is számították bele, csak a PC-s PlayStation 4-es és Xbox One-os adatokat összesítették.

Ti is hozzátettetek valamit ehhez, vagy vártok még?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)