Hirdetés

Middle-earth: Shadow of Mordor - változtak a megjelenési dátumok

|

A Warner Bros a tervekkel ellentétben nem tudja egy napon kiadni a Shadow of Mordor PC-s, PlayStation 4-es, Xbox One-os, PlayStation 3-as és Xbox 360-as változatát, de már fixálta is az új dátumokat.

Hirdetés

Jajj, októberi játékok, mi van veletek. Miközben mindent halasztottak, a Warner Bros. júliusban előrébb hozta a Middle-earth: Shadow of Mordor megjelenését, de úgy tűnik, ez elhamarkodott lépés volt.

A PlayStation 4-es és Xbox One-os kiadás változatlanul október másodikán jelenik meg, de a PlayStation 3-as és Xbox 360-as verziókat még „csinosítgatni kell”, úgyhogy ezeket nem októberben, hanem november 21-én kapjuk meg. Ez a kis idő még kibírható, addig legalább megtudjuk, hogy milyen a játékélmény. A látvány úgyis csak a jelenlegi generációs gépeken fontos.. A PC-seknek jó hír, hogy ők egységesen szeptember 30-ától játszhatnak, bárhol is éljenek a világon.

Melyik lesz a ti platformotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)