Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - hangulatos előzetest kapott a Blade of Galadriel DLC

|

A legújabb frissítéssel együtt a Shadow of War első DLC-je is befutott, amiből most az alábbi trailer ad egy kis ízelítőt.

Hirdetés

A Blade of Galadriel névre keresztelt DLC közvetlenül a játék eseményei után veszi fel a fonalat, úgyhogy csak akkor nézzétek meg a trailert, ha már befejeztétek az alapjátékot, különben úgy jártok mint én, aki 20 óra után még csak a második területen van, de már tudja, milyen csavar lesz a történet végén.

Hirdetés

Talion helyett ezúttal Eltariel kerül a reflektorfénybe, akivel már a kampány során is összefuthattunk. Ennek köszönhetően minden bizonnyal kapunk majd néhány új képességet, illetve a videót elnézve a sztori is kifejezetten izgalmasnak tűnik. A DLC-vel egy időben befutott egyébként egy javítócsomag is, ami számos kisebb bugot javít, és átalakítja egy kicsit a Nemesis rendszert.

A következő DLC valamikor májusban érkezik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)