Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - a Blade of Galadriel DLC-vel együtt érkezik egy új frissítés is

|

Ráadásul már holnap meg is kapjuk az új tartalmakat és változásokat, így hamarosan folytatódhat a kaland.

Hirdetés

Korrekt játék lett a tavaly megjelent Middle-earth: Shadow of War, ami már önmagában is rengeteg játékórát nyújtott, de a fejlesztők további extra küldetésekkel is készültek. Az Expansion Pass részeként nemsokára meg is érkezik az új DLC, amivel együtt frissül is a Monolith játéka.

Hirdetés

A Blade of Galadriel című kiegészítő az alapjátékban megismert Eltariel sztoriját folytatja, és ezúttal a tünde orgyilkost irányítva kell szembenéznünk a ránk váró új kihívásokkal. A DLC mellett befut a Patch 10 is, ami többek között új tulajdonságokkal ruházza fel az ork kapitányokat, de a játék több elemén is alakít egy kicsit.

A tartalmi csomag és a frissítés ugyanazon a napon, február 6-án, azaz holnap jelenik meg, a változások teljes listáját pedig erre találjátok.

Ti játszotok még a Middle-earth: Shadow of Warral?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)