Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - a sztori befejezése után sem fogunk unatkozni

|

Kiderült néhány új részlet a Monolith játékának endgame tartalmáról, ami első hallásra egész izgalmasan hangzik.

Hirdetés

Idén ősszel folytatódik Talion kalandja Mordorban, amely során számos érdekes helyszínt és szereplőt ismerhetünk meg. Azonban hiába a tartalmas, hosszú órákat felölelő történet, egyszer bizony végezni fogunk vele; pánikra semmi ok, hősünknek még ezután is bőven akad majd dolga Sauron földjén.

Hirdetés

A Eurogamer videójából megtudtunk egy-két újdonságot a Shadow of War endgame mókájából, amiben az lesz a célunk, hogy megvédjük az elfoglalt területeket és erődöket az orkok támadásaitól. A Shadow Wars küldetések során a támadó szerepét ezúttal Sauron szolgái öltik magukra, és ha sikeresen visszafoglaltak egy helyet, akkor bizony oda kell mennünk, hogy ismét elzavarjuk a rusnyaságokat és kiszabadítsuk a foglyul ejtett Overlord orkot, akit az erőd védelmével bíztunk meg.

A Shadow Wars missziók nem végtelenek, a nehézségük folyamatosan növekszik, ám érdemes lesz végigcsinálni a kalandot, ugyanis a befejezés valahogy összeköti a játékot a Gyűrűk Ura trilógiával.

Ez már önmagában több, mint a Shadow of Mordor endgame tartalma, így kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)