Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - ezek a DLC-k várnak ránk

|

A Middle-earth: Shadow of war készítői egy új trailerben mutatták meg, milyen DLC-k várnak az Expansion Passben azokra, akik a fő történetszál befejezése után is maradnának Mordorban.

Hirdetés

Bő két hete már, hogy megjelent a Middle-earth: Shadow of War, ez pedig a legtöbb szabadidővel bíró játékosoknak már bőven elég lehetett arra, hogy végigjátsszák Talion második kalandját. Így a készítők meg is mutatták, milyen DLC-k várnak ránk, hogy biztosítsák őket afelől, megéri még elővenni a játékot.

Hirdetés

Az Expansion Pass trailerében megismerkedhetünk a két, DLC-ként megjelenő ork frakcióval, a Slaughter és az Outlaw törzzsel is, akik a többi csoportosuláshoz hasonlóan nem a kedvességükről és a vendégszeretetükről híresek. Ezeknél viszont talán érdekesebb a Middle-earth: Shadow of War két sztori-DLC-je, amikben két új játszható karaktert kapunk. Az elsőben a tünde Eltarielt irányíthatjuk majd, a másodikban pedig a gondori sereg egy tisztjét, ami valószínűleg feldobja a játék egyébként sem unalmas harcrendszerét néhány új képességgel.

A Slaughter az Outlaw törzseket tartalmazó DLC-k novemberben, illetve októberben érkeznek, a két sztori kiegészítést, a Blade of Galadrielt és a Desolation of Mordort viszont már csak 2018-ban kapjuk meg. Az előbbi februárban, az utóbbi pedig májusban élesedik. 

Ti megnézitek majd a Shadow of War DLC-it is, vagy egyelőre beéritek az alapjátékkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)