Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - 40 percnyi kalandozás

|

A Middle-earth: Shadow of War készítői is elkezdtek aktívabban streamelni, így nemrég kaptunk egy hosszabb ízelítőt is az új részből.

Hirdetés

A legutóbbi patch óta megéri visszatérni az előző részhez is, hogy áthozhassunk néhány karaktert a Middle-earth: Shadow of Warba, de nem csak ezzel üthetjük el az időt a játék októberi megjelenéséig. Aki addig sem bírja ki Talion és Celebrimbor nélkül, megnéhzet egy nagyobb adag játékmenetet.

Hirdetés

Az alábbi videó a legutóbbi fejlesztői stream felvétele, így a nyers játékmenet mellett a Monolith munkatársainak magyarázata is segíthet, hogy minél jobban felmérhessük, mi vár ránk az új Gyűrűk Ura játékban. Ezúttal elsősorban a Middle-earth: Shadow of War főhősének tünde segítőjéhez kapcsolódó Wraith képességeket mutatták be, a különböző fejlesztések hatásait pedig az orkok kárára a gyakorlatban is demonstrálták. Ha pedig még többe gameplayre vágytok a stream felvétele után, az E3-as demóból is megnézhettek fél órát.

Nektek mi tűnik a Shadow of War legizgalmasabb újdonságának az előző részhez képest?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)