Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - a játékban állítottak emléket kollégái az elhunyt producernek

|

A Shadow of War vezető producere a fejlesztés alatt sajnos elhunyt. A fejlesztők szerettek volna emléke előtt tisztelegni, egy hatalmas orkvadászként elevenedik meg a játékban.

Hirdetés

Mike 'Forthog' Fogey volt a Middle-earth: Shadow of War executive producere, egészen addig, amíg betegsége le nem döntötte őt a lábáról. A többi fejlesztő úgy döntött, hogy egy különleges módon emlékeznek meg volt kollégájukról: megalkották Forthogot, az orc gyilkos karaktert.

A lenti trailerben láthatjátok a DLC-ben kiváltható karaktert, aki nem azért fizetős, hogy megtömje a fejlesztők zsebeit: 2019. december 31-ig minden egyes megvett Forthog árából 3,50 dollár/euró az elhunyt producer családjához kerül. A Forthog Orcslayer DLC régiótól függően 5 dollárba/euróba kerül, ebből azért jut 3,50 a családnak, mert a maradék 1,50 pont a bővítmény árának 30 százaléka, amit mint minden digitális vásárlásnál, most is az árusító platform (például a Steam) üzemeltetője tesz el.  

A Middle-earth: Shadow of War megjelenése 2017. október 10-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nyugodj békében, Forthog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)