Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - ingyenes lesz az elhunyt fejlesztő tiszteletére kitalált DLC

|

Mivel a közösség teljesen félreértette a csapat szándékait, a Forthog Orc-Slayer DLC-ért végül senkinek nem kell majd fizetnie.

Hirdetés

Több tényező is szerepet játszott abban, hogy a Michael Forgey emlékét őrző csomag, a Forthog Orc-Slayer nem úgy csapódott le a játékosoknál, ahogy kellett volna. A Shadow of Warba épített mikrotranzakciók miatt amúgy is sokan pénzéhséget kiáltanak, és ezen nem segített, hogy nem volt egyértelmű, a Forthog DLC eladásaiból részesül-e a kidaó vagy sem.

Hirdetés

Bár konzekvensen állították, hogy a bevételt teljes egészében Forgey családjának megsegítésére ajánlják fel, félreérthető tweetek miatt úgy tűnhetett, hogy ez így nem igaz. A Warner Bros. közösségi menedzsere egy posztban tisztázta a helyzetet.

Alapvetően csak az Egyesült Államokban akarták promózni magát a DLC-t, mert így garantáltan törvényes úton gyűjthettek volna pénzt a családnak. A csomagot azonban a világ más pontjain is elérhetővé tették ugyanazzal a szándékkal, azonban hiába kérdezte mindenki, hogy az USA-n kívüli területekről származó bevétel hova megy, ha erre válaszolnak, elképzelhető, hogy megsértik a marketingre vonatkozó szabályokat a 241 régió valamelyikében.

A csapat mostanra belátta, hogy az egész kavarodás miatt az ügy nem érheti el valódi célját, ezért végül ingyenessé teszi a DLC-t mindenki számára, és visszaadja a pénzt az eddigi vásárlóknak. Kérik egyúttal, hogy aki tud, adományozzon ezen az oldalon

Szerintetek mi lett volna a jó megoldás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)