Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - kémkedés és veremharc az új gameplay videóban

|

A Middle-earth: Shadow of War egyik legérdekesebb újítása az, hogy orkjainkat elküldhetjük egy ellenséges erődbe, hogy beszivárogva előkészítsék a terepet nekünk az ostromhoz.

Hirdetés

A közelmúltat a Forthog DLC körüli felháborodás és a törzsek bemutatásai jellemezték a Middle-earth: Shadow of Warral kapcsolatban, de a fejlesztőcsapatnak még van mit mutatnia.

Hirdetés

Nem esett még például túl sok szó a játék egyik legérdekesebb aspektusáról, az orkok beszivárgásáról. Kiválaszthatjuk ugyanis, hogy melyik alattvalónkat melyik erődbe szeretnénk beszervezni, ám ahhoz, hogy ez sikeres legyen, előtte harcosunknak meg kell nyernie egy veremharcot, hogy elnyerje az ottani mesterek tiszteletét és bizalmát (mellesleg ez teljesen MI-vezérelt küzdelem lesz, Talion nem vesz részt benne). Ha ez megvan, akkor ostromkor a "beépült" orkunk szépen elárulja őket. Ebbe leshetünk bele bővebben is a Monolith streamjét visszanézve: 

A Middle-earth: Shadow of War megjelenése október 10-én esedékes a főbb platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)