Hirdetés

Szavazz: te adnál közel százezer forintot egy gyűjtői kiadásért?

|

Egy szobor, ami a polcra kerül, egy játék, amibe órákat ölünk, és pár apróság, ami valószínűleg az idők végéig dobozban pihen - mindez egy konzol vagy videokártya áráért. Szerinted megéri?

Hirdetés

Nem sok játékból vásároltam eddig gyűjtői kiadást, mert engem személy szerint nem vonzanak a szobrok, manapság viszont a legtöbb csomagba az kerül Európában. Észak-Amerika persze olyan Splinter Cell: Blacklist gyűjtőit kapott, amiben egy távirányítós Paladin repülő szerepel; azért mondjuk hajlandó lettem volna többet kiadni, mint amennyit bevallanék. Vagy ott a Black Ops III hűtő, amiből Magyarországra nagyon kevés jutott, és ugyan mazur volt olyan szerencsés, hogy tudott egyet szerezni, én csak az övében gyönyörködhetem. 

Tegnap bejelentették a Middle-earth: Shadow of War gyűjtői kiadását (meg eleve magát a játékot, sőt, mi több, a gépigényt), és kiderült, hogy a Mithril Edition 299,99 dollárba, forintba átszámolva kb. 87 000-be fog kerülni. Ezért cserébe jár az alapjáték, két Nemesis csomag és két sztori kiegészítő, egy 15 hüvelykes szobor, litográfia, mágneses gyűrű, fémtok, zenei cédé, szövettérkép, matrica, arany War Chest, és egy Mithril War Chest. Egy igazi rajongónak talán már a gyűrű miatt is megéri, és tényleg nem lehet azt mondani, hogy nincs jól megpakolva, de majdnem 300 dollárt kell kiadni érte, ami nem kis összeg. 

Ti tervezitek megvenni? Szerintetek az érték indokolja az árat? Mennyi az a pénz, amennyit egy gyűjtőiért kiadnátok? Mit kell szerintetek tartalmaznia egy gyűjtői kiadásnak, hogy indokolt legyen ez az ár? Szavazzatok, aztán mondjátok el kommentben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)