Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - csodálatos a gyűjtői kiadás

|

A Middle-earth: Shadow of War első videója után a különböző kiadások is bemutatkoztak, összesen négy változatban vásárolhatjuk meg a játékot. Az egyikbe gyűrű is kerül.

Hirdetés

Öt hónap már nem sok - ennyire van tőlünk a Middle-earth: Shadow of War megjelenés. Bár azt, hogy a játék maga milyen lesz, csak március 8-án láthatjuk, az iménti linken lévő kedvcsináló videó, illetve az előző rész után egészen biztosak vagyunk benne, hogy a Monolith tudja, hogyan kell ezt jól csinálni.

A Warner Bros. fellőtte a hivatalos honlapot, melyen keresztül négy változatra lehet előrendelést leadni. A Standard az alapjátékot és két, in-game előrendelői extrát tartalmaz, a Silverben található két Nemesis kiegészítő (ezek új törzseket adnak a játékhoz, bennük új ellenfelekkel, követőkkel, küldetésekkel, képességekkel, felszereléssel, erőddel és fegyverekkel) és egy ezüst War Chest, a Goldban ezeken túl két sztori kiegészítő is, de az igazi csúcs a nagyon limitált, csak PS4-re és Xbox One-ra, 299 dollárnak megfelelő összegért megvehető Mithril Edition. Ez a fentieken túl exkluzív litográfiákat, egy mágneses gyűrűt, egy fémdobozt, a betétdalokat tartalmazó lemezt, Mordor szövetből készült térképét, matricacsomagot, arany war chestet, Mithril War Chestet, és egy 15 hüvelykes, Tar-Goroth Balrog vs. Carnan Drake szobrot foglal magába.

Nem tudni, ez utóbbi (vagy igazából bármelyik) eljut-e Magyarországra, előrendelni egyelőre csak az USA területéről, két ottani viszonteladótól lehet. Nagyon reménykedünk, azért az a szobor csak jól mutatna valahol. Meg a gyűrűt is hordanánk szégyentelenül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)