Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - bemutatkozott a Gyűrűk ura első fekete karaktere

|

A politikai korrektség jegyében készül az új Middle-earth játék, még akkor is, ha egyébként nem ez volt a cél.

Hirdetés

A Middle-earth széria annyira van messze a hivatalos kánontól, hogy akár már fénykardokat és a lángoló légiót is beletehetnék, senkit sem zavarna. Ettől függetlenül szép dolog az, hogy a Monolith be akarja hozni az első színes bőrű hőst a Gyűrűk ura világába.

A karakter neve Baranor, aki nem csak egy álldogáló mellékszereplő lesz, hanem egy teljes DLC épül majd köré. Igazából a fejlesztőknek semmi különösebb célja nem volt a szereplő feltalálásával, csak úgy jött a dolog.

"Szerintem nem úgy néztünk Baranor bőrszínének megválasztására, mint valami komoly döntésre. Egyszerűen így volt értelme. Nem fontoltuk meg kétszer, csak így adta, ahogy írtuk a sztoriját."

A fejlesztők leírása szerint teljesen természetesen jött a dolog. Mondjuk abban a világban, ahol orkok, elfek, és ki tudja még hány különleges lény él, talán nem az a legmeglepőbb, hogy valakinek sötét a bőrszíne.

A Middle-earth: Shadow of War megjelenése 2017. október 10-re várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)