Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - az első ingyenes frissítéssel végtelenné teszik a játékot

|

Az első DLC mellé egy ingyenes frissítés is érkezik, amivel a rajongók visszajelzései alapján dolgozzák át a Shadow of War végjátékát.

Hirdetés

Én 18 óra játék után még mindig a Shadow of War elején járok, még csak most foglaltam el az első erődömet, de elképesztően élvezem a játékot, és alig várom, hogy ne csak támadóként, hanem védőként is megtapasztaljam ezt.

Hirdetés

Ha valaki nem tudta volna, a sztori lezárása után is folytatódik a játék, és amellett, hogy szabadon bejárhatjuk a világot, elkezdődik a Shadow Wars névre keresztelt kaland, amiben Sauron szépen egyesével megpróbálja visszafoglalni az erődöket, nekünk pedig meg kell védenünk azokat. Eddig ez a rész különböző fázisokból állt és csak megadott ideig tartott, a rajongók azonban nagyon szerették volna, ha soha nem érne véget a játék. Még petíciót is indítottak, ennek hatására pedig a Monolith bejelentette, hogy az első nagy fizetős DLC (ami egyébként a Slaughter törzset hozza majd be a játékba) mellé egy ingyenes frissítés formájában megérkezik az átdolgozott, immár végtelen Shadow Wars is.

Hogy erre pontosan mikor kerül sor, azt egyelőre nem tudjuk, de várhatóan még valamikor novemberben. Addig is jelentkezzetek a játékunkra és zsákoljátok be a Shadow of War relikviák egyikét!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)