Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - ezek a tartalmak jönnek ingyen

|

A következő néhány hétben a Monolith ad pár extrát a Shadow of War játékosainak: küldetések, fotómód és online aréna is lesz.

Hirdetés

Hiába a mikrotranzakciók és a loot boxok, a Middle-earth: Shadow of War sikerét ezek nem tudták elfojtani. A Monolith igyekszik meghálálni a rajongók támogatását.

Hirdetés

Három hullámban jönnek idén ingyenes tartalmak. November 21-én jelenik meg az Endless Siege, melyben erődeinket kell megvédenünk Sauron seregeitől; a Rebellion, amiben a lázadó Ologok és Urukok visszaverése a cél; valamint a továbbfejlesztett fotómód, minek köszönhetően új szűrőket, kereteket aggathatunk képeinkre.

Ezeket december 5-én követik az online arénák, ahol játékosok orkjai eshetnek egymásnak, amolyan Pokémon-szerű ütközetekben, értékes fejlesztésekért és jutalmakért. Végül december 12-én érkezik egy új, nehézségi szint, a Brutal, ami a nevéből is kikövetkeztehetően csak a legjobbaknak fog örömet okozni.

A fizetős kiegészítők közül a Slaughter Tribe november 21-én, az Outlaw Tribe december 12-én válik elérhetővé, a Blade of Galadrielre februárig, a Desolation of Mordorra májusig kell várnunk.

Játszotok még vele, vagy áttértetek már valami másra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)