Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - egy utolsó trailerrel megyünk háborúba

|

Aki még nem nyüstöli a ma megjelent Middle-earth: Shadow of Wart, az egy utolsó kedvcsinálóval hangolódhat a Középföldéért vívott küzdelemre.

Hirdetés

Ugyan az elmúlt hetekben már akadt egy-két nagyobb játékmegjelenés, csak mostantól indul be az igazi nagyüzem, a remélhetőleg jobbnál jobb játékok dömpingjét pedig a Middle-earth: Shadow of War nyitotta. Mivel a Monolith csapata a legtöbb fontos részletet már a rajt előtt elárulta a játékról és rengeteget streameltek is belőle, az utolsó kedvcsinálóban már csak a hangulatot alapozták meg.

Hirdetés

Így a tesztekből vett hízelgő mondatok és pontszámok mellett a készítők azt igyekeztek kiemelni, milyen új, változatos helyszínek, ellenfelek és szövetségesek várnak ránk Talion és Celebrimbor új kalandjában. Mivel a Middle-earth: Shadow of Wart többen már a rajt előtt elkezdhették nyüstölni - így született meg Mocsy tesztje is -, más jellegű, sokkal spoileresebb videók is kikerültek a netre a játékról. Egy gamer például felvette és összevágta egy több mint két és fél órás videóba a játék összes átvezető animációját is, ami azoknak lehet hasznos, akiket ugyan érdekelne a sztori, de ezt a fajta akció-kalandot kifejezetten nem szeretik.

Ti belevágtok most a Shadow of Warba, vagy még nem győzött meg a Monolith játéka?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)