Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - ebben is lesznek loot dobozok

|

Aki azt hitte, hogy egy egyjátékos szerepjátékban megússza a doboznyitogatást, az most csalódni fog. Akkora ládák lesznek, hogy még orkok is beleférnek.

Hirdetés

A Monolith tartott egy Middle-earth: Shadow of War streamet, amiben bemutatták a középföldi szeretetcsomagokat. Mielőtt mindenki dühösen bezárná ezt a hírt, azért előbb olvassátok végig, mert nem olyan vészes a dolog, mint elsőre hangzik. A dobozokat ugyanis játékbeli valutával lehet kiváltani.

A vásárolgatás a Marketen fog megtörténni, ahol többféle dobozt is lehet majd venni. Ezek mindegyike más típusú zsákmányt tartalmaz:

Loot chest: Ebben olyan fegyverek, páncélok, fejlesztési tárgyak, és boostok vannak, melyeket Talionra pakolhatsz rá.

War Chests: Ebben rejtőznek új ork követők vagy olyan cuccok, amikkel az orkokat alakíthatod át vagy erősítheted.

Ezek mellett a boltban lehet majd venni XP Boostokat, amik Talion fejlődését segítik, és különféle csomagokat, amikben egyszerre több láda és boost is van.

Fontos megjegyezni, hogy ezeket Mirianból és aranyból lehet kiváltani. Miriant orkok levágásáért, kincses ládák kifosztásáért, és egyéb játékbeli aktivitásokért lehet kapni. Az arany a fizetős valuta, amit pénzből lehet megvenni, de a játékban minden tartalmat és lootot meglehet majd venni Mirianból.

Elsőre barátinak tűnik a rendszer, még ha picit feleslegesnek is érezzük egy egyjátékos sztoriban ezt a fajta loot megoldást. Mindenesetre meglátjuk, hogy hogy fog majd elsülni a dobozolás a megjelenés után. De azért valahogy csak eszünkbe jutott az örkényi abszurd "dobozolós" vonala, és az Isten hozta, őrnagy úr! egyik zseniális jelenete:

Menjetek dobozolni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)