Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - csalással akár végtelen számú loot boxot nyithatunk

|

Alig jelent meg a Monolith új játéka, máris készültek hozzá scriptek, amik jelentős előnyhöz juttatják a játékost.

Hirdetés

Sokan már akkor furcsán néztek, amikor kiderült, hogy a Shadow of War-ban is lesznek különféle cuccokat tartalmazó dobozok, amiket játékbeli pénzért, de akár valódiért is megvehetünk. A most megjelent csalással viszont annyi kreditet vághatunk magunkhoz, amennyit csak akarunk.

Hirdetés

A Cheat Engine-nel és egyéb hasonló eszközökkel készített csalásokkal bármennyi Miriant szerezhetünk a Shadow of War-ban, amivel aztán mindenféle urukokat és felszerelést tartalmazó silver chesteket nyithatunk ki. A legendás cuccokat tartalmazó dobozokhoz ugyan arany szükséges, úgyhogy azoknál nem működik a Mirian exploit, de még így is olyan sereget dobhatunk össze, amellyel gond nélkül rendet tehetünk Mordorban.

Azonban a fejlesztők valószínűleg azt akarták, hogy a játékos megdolgozzon vagy fizessen ezekért a prémium dobozkákért, így könnyen elképzelhető, hogy hamarosan lépni fog a Monolith az ügy kapcsán.

Ti nyitottatok már loot boxot a Shadow of War-ban? Vagy teljesen hidegen hagy titeket ez a játékipari divatláz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)