Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - igazi gengszterekből áll a Marauder törzs

|

A Middle-earth: Shadow of War brutális ork törzsei mellett akad egy olyan banda is, akik igazán tudják élvezni az életet két csata között.

Hirdetés

A Middle-earth: Shadow of War azzal is továbbfejleszti a nemezis rendszert, hogy különböző törzsekbe sorolja az orkokat. A más-más tulajdonságokkal és személyiséggel bíró frakciók közül az utóbbi időszakban meg is ismerhettük a gépekkel foglalkozó Machine és a kínzásra és megfélemlítésre szakosodott Terror törzset is. Most a Marauder csapat kapta meg a saját videóját, ami egy sokkal vidámabb társaságot sejtet.

Hirdetés

Ez a törzs pedig talán a legszórakoztatóbb lesz mind közül, ugyanis a fő értékeik között a piát, a dicsőséget és a tökösséget emelte ki a Monolith csapata az őket bemutató trailerben. De a rapzenével a háttérben a törzs tagjai által felhalmozott és a páncéljukra felvitt aranyat bemutató képsorok sem sugalltak sok komolyságot. A Middle-earth: Shadow of Warnak egyébként valószínűleg jól fog állni egy-két poénosabb pillanat, hiszen az E3-as bemutató sztárja is a poénkodó ork, Bruz lett. Az alábbi videóból tehát a Shadow of Mordor folytatásának könnyedebb oldalából kaphattok egy kis ízelítőt, ha pedig a játék képéről egy átfogóbb képet szeretnétek kapni, olvassátok el Kaci előzetesét itt.

Nektek van már kedvenc frakciótok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)