Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - csúszik a megjelenés

|

A tökéletes minőség elérésének érdekében egy kicsit eltolták a Middle-earth: Shadow of Mordor folytatásának megjelenését.

Hirdetés

Hiába számítottunk arra, hogy már augusztusban újra Középfölde zordabb tájain kószálhatunk, a Monolith ezekben a percekben hivatalos fórumán osztotta meg a hír, amely szerint eltolják a játék érkezésének napját.

A Middle-earth: Shadow of War megjelenése 2017. október 10-re csúszik, tehát hét héttel tolták el. Minderre pedig azért van szükség, hogy már az első napon tökéletes játékélménnyel tudjanak nekünk szolgálni. Nehéz döntést kellett meghozniuk, de elmondásuk alapján erre mindenképpen szükség volt ahhoz, hogy a játék felérjen a magas elvárásokhoz. 

A Middle-earth: Shadow of Warból egyébként az idei E3-on többet is mutatnak majd. Mocskosul irigylem Kacit, aki mindezt a helyszínen élvezheti majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)