Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - nincsenek többé mikrotranzakciók, rengeteg tartalom érkezett

|

A mai frissítés után hírmondója sem marad a Shadow of War megosztó loot boxainak, de ezen kívül is van minek örülni.

Hirdetés

A Shadow of Wart sokan otthagyták a kampány befejeztével, pedig a Shadow Wars névre keresztelt mód még sok órányi kihívást kínált, azonban ha az ember nem akart rengeteget grindelni, valódi pénzért is feltápolhatta a seregét, ez pedig nem tetszett mindenkinek.

Hirdetés

A Warner Bros. most egy méretes sajtóközleményben tudatta a rajongókkal, hogy már élesedett is a játék új frissítése, amivel teljes egészében kiveszik a piacteret és ezzel együtt minden mikrotranzakciót, a kapitányok fejlesztését pedig az in-game fizetőeszköz Miriammal végezhetjük a jövőben. Ezzel egyidőben a Shadow Warst is átkeresztelik Epilogue-ra, új narratívával, új képességekkel, és egy valóban végtelenségig játszható kampánnyal.

Hősünket mostantól sokkal részletesebben testre szabhatjuk, például a Prestige Skill rendszer segítségével, amivel folyamatosan fejleszthetjük a képességeinket, a cuccok fejlesztésével pedig a statjaikat is rerollolhatjuk, így közelebb kerülve a tökéletes kombóhoz. Emellé kapunk egy csomó új skint, és a Nemesis-rendszer is átalakul.

Ti visszanéztek a Shadow of Warba, vagy már végleg letettétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)