Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - Minas Ithil ostroma az új videóban

|

Egy néhány perces bemutatóban megnézhetitek a játék hatalmas nyílt világának egy szeletét, és a Nemesis rendszer továbbfejlesztett verziójának működését.

Hirdetés

Az IGN.com jóvoltából láthattunk egy újabb 4 perces játékmenet anyagot a Middle-earth: Shadow of War-ból. Ezúttal Minas Ithil egy darabkáját járjuk be, miközben hősünk igyekszik segíteni a város a ostromának védelmében.

A Middle-earth: Shadow of War egy hatalmas nyílt világot tár elénk, amit Tolkien munkássága ihletett, és a Monolith Productions alakított, így rengeteg ismerős helyszín vár majd ránk. Maga az ostrom pedig eléggé odacsap, nézzétek meg a videót.

A Middle-earth: Shadow of War megjelenés 2017. augusztus 25-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

József Attila szellemét idézve (persze nagyságát meg sem közelítve) pár soros versike is dukál az orkok öldökléséhez:

Minas Ithil falai között 
Ostromnak hangja zene füleimnek
Orkok hada jő, ne légy üldözött
Félelem szavait fejedben ne higgyed
Kardot ránts,
vagy véssz kard által

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)