Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - legnagyobb nemezisünket is áthozhatjuk az előző részből

|

Hivatalosan is bemutatkozott a Nemesis Forge, ami lehetővé teszi, hogy a Middle-earth: Shadow of Warban ismét találkozzunk az előző részben megismert karakterekkel.

Hirdetés

A Shadow of Mordor egyik legmenőbb pillanata volt, mikor a játék egyik utolsó küzdelmében a legnagyobb ellenségünkkel találkozhattunk ismét. A nemrég kiadott frissítés arra utalt, hogy ezzel a karakterrel esetleg a Middle-earth: Shadow of War során is összefuthatunk, ezt pedig most megerősítették a készítők.

Hirdetés

Ahogy az alábbi videóban láthatjátok, a Nemesis Forge névre keresztelt rendszer már most aktiválható a Shadow of Mordorban. Ebben megnézhetjük, a játék szerint melyik uruk lett Talion legádázabb ellensége, sőt, mellette a leghűségesebb szolgánkat is megmutatja a rendszer - már ha van olyan mentésünk, ami ezt lehetővé teszi. Októberben, a Middle-earth: Shadow of War megjelenésekor pedig mindkét ork átkerül a második részbe, hogy ismét keresztbe tegyen nekünk, illetve hogy segítsen a Szauron elleni harcban.

Ti emlékeztek még a Shadow of Mordor visszatérő orkjaira, vagy igazából mindegy lett volna, milyen urukok szerepelnek az új kalandban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)