Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - így bővül a nemesis-rendszer

|

Sokak szerint a Middle-earth: Shadow of Mordor legjobb eleme a nemesis rendszer volt, így nem meglepő, hogy a folytatásra alaposan kibővíti a Monolith. A legújabb videóban ebből adtak egy kis ízelítőt.

Hirdetés

Az utóbbi hetekben jó néhány videóban megmutatták a Middle-earth: Shadow of War készítői, milyen újdonságokra számíthatunk Talion előző kalandjaihoz képest. Az IGN.com-mal közösen kiadott videósorozatuk feltehetően utolsó részében pedig a nagy durranásnak számító nemesis rendszer kibővített változatáról mesélnek.

Rögtön feltűnhet, hogy míg a 2014-es első részben a két különböző bejárható területen volt csak külön hierarchiája az ork tiszteknek, ezúttal minden egyes erőd esetében felderíthetjük, milyen gyengeségekkel és erősségekkel bírnak a helyi orkok és nekiállhatunk lebontani hatalmi szerveződésüket. Persze nem kell az egész helyőrség felett átvennünk a hatalmat, hanem mikor elég erősnek érezzük magunkat, neki is mehetünk a helyi nagyfőnöknek, hogy megdöntsük az uralmát és aztán a Middle-earth: Sahdow of War egy másik régiójára összpontosíthassunk.

Emellett több példán keresztül is bemutatták, hogy az erődök urai több különböző törzshöz is tartozhatnak, ami alaposan megváltoztatja az adott területet. Az erőd kinézete mellett valószínűleg a játékmenetet is jelentősen befolyásolja, melyik ork banda ver tábort a környéken: például ha a gépekkel dolgozó, vagy a misztikus erőket kihasználó törzsek helyett a vadállatokkal operáló Feral törzsnek adjuk az irányítást a környéken, több caragor lesz, akiknek a hátára felpattanhatunk.

Ti milyen újításokat látnátok még szívesen a Middle-earth: Shadow of Warban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)