Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - interaktív trailerrel készülhetünk a játékbeli döntésekre

|

A Middle-earth: Shadow of War egyik legfontosabb eleme, hogy ellenfeleink és követőink főszereplésével saját sztorikat alakíthatunk ki a játék során; ebből ad egy kis ízelítőt a legújabb interaktív trailer.

Hirdetés

Nemrég néhány viccesebb élőszereplős reklámot is kiadtak a Middle-earth: Shadow of War készítői, de ezek csak egy hosszabb és komolyabb trailer felvezetéseként szolgáltak. A most kiadott videóval belekóstolhatunk, milyen is az élet egy ork hadsereg mindenható parancsnokaként.

Hirdetés

Ha ellátogattok a Middle-earth: Shadow of War weboldalára, egy rövid interaktív kalandban lehet részetek, amiben egy játékbeli erődostrom élőszereplős változatában hozhatunk meg néhány döntést Talionként. A történet az alábbi trailer eseményeivel kezdődik és ahogy a videó végén láthatjátok, a csata közben meg kell hoznunk a döntést, hogy inkább egy ellenséges kapitányt nyírunk ki - ami a játékban a felszerelési tárgyak miatt lesz jó ötlet -, vagy egy, a mi oldalunkon harcoló orkot mentünk meg.

Ahogy az interaktív videó további mozzanataiból kiderül, minden ilyen döntésünknek találkozhatunk később a következményeivel, amire a Middle-earth: Shadow of War készítői úton-útfélen szeretnének emlékeztetni.

Mit gondoltok, tényleg ilyen emlékezetesek lesznek majd a játékbeli történeteink, vagy ezúttal is inkább a rendkívül szép és brutális animációkra fogunk elsősorban emlékezni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)