Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - két online küldetéstípus is lesz

|

Nem fogja különböző arénákban egymást csapkodni több tucat Talion a Middle-earth: Shadow of War online módjaiban, de lesz rá lehetőségünk, hogy borsot törjünk játékostársaink orra alá.

Hirdetés

Eddig nem volt teljesen egyértelmű, hogy a Middle-earth: Shadow of War milyen újításokat hoz majd a játékmenet terén az első részhez képest, de a megjelenés közeledtével egyre több választ ad erre a Monolith csapata. Nem mindegyiknek örülünk, de a sajtónak nemrég bemutatott online játékmódok érdekes elfoglaltságnak tűnnek.

Hirdetés

Egyfelől visszatérnek a Vendetta küldetések a Shadow of Mordorból, ami azt jelenti, hogy megbosszulhatunk más játékosokat - főleg a barátainkat -, akiket megöl egy uruk. A Middle-Earth: Shadow of Warban viszont ezek a küldetések egy fokkal összetettebbek lesznek, egy főellenséghez hasonlóan a játékosok legyőzőjét is ki kell csalogatnunk, mielőtt megölhetnénk. A csak egyszer megpróbálható Vendetta küldetésekért ráadásul loot is jár, amiből az is részesül, akit megbosszultak.

Nem csak segíthetünk más játékosoknak, hanem akár szembe is szállhatunk velük, erre szolgál majd a Social Conquest mód. Ebben egy, az egyjátékos módban megtalálható várakhoz hasonló erődöt állíthatunk össze, kiválasztva, seregünk melyik tagjai védjék. Az online módban mások hasonlóan kialakított helyőrségeit támadhatjuk meg, ha pedig sikerrel járunk, szintén a Middle-earth: Shadow of War frissen bemutatott loot dobozai közül ütheti egy a markunkat.

Ennek a módnak lesz egy következmények nélküli Friendly és egy rangsorolt változata is, ez utóbbiban egy sikertelen ostrom során elhulló orkjaink végleg oda lesznek és már a kampányban sem kapjuk őket vissza.

Ti kipróbáljátok majd ezeket a módokat, vagy inkább nem tesztek kitérőket más játékosok világaiba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)